שם חדש נוסף היום (שלישי) לרשימת הטרוריסטים המבוקשים ביותר של האף-בי-איי, ולראשונה - המבוקש הוא אזרח אמריקאי החשוד בטרור פנימי. דניאל אנדראס סן דייגו, מומחה מחשבים בן 31 מברקלי, קליפורניה, הוא פעיל למען זכויות בעלי חיים. סן דייגו מבוקש בגין מעורבותו בפיצוץ משרדים של שני תאגידים ב-2003 בקליפורניה.
צו מעצר הוצא נגד סן דייגו לאחר הפיצוצים במשרדיהן של חברת ביוטכנולוגיה וחברת מזון, שגרמו לנזק קל לרכוש. איש לא נפגע. ארגון בשם "תאים מהפכניים" קיבל אחריות על הפיצוצים וטען, בסדרה של הודעות דואר אלקטרוני שהופצו לתומכיו, כי החברות הותקפו בגלל קשריהן עם חברת מחקר שערכה ניסויים בבעלי חיים.
הרשויות הציעו פרס של 250 אלף דולר בעבור המידע שיביא ללכידתו של סן דייגו. בתיאור שלו, שמופיע באתר האף-בי-איי, מצויין כי על חזהו מתנוסס קעקוע של גבעות מוריקות העולות בלהבות ותחתיו הכתובת "נחוץ רק גיץ" ("It only takes a spark") וכי יש לו קעקועים נוספים של בניינים בוערים. כמו כן, נכתב כי הוא טבעוני, מיומן בספנות וחמוש באקדח. בחודש פברואר הודיע האף-בי-איי כי ייתכן שסן דייגו מתגורר בקוסטה ריקה.
אדם אחד נוסף המופיע ברשימה הוא יליד ארה"ב, אך הוא מבוקש עקב עבודות כמתרגם וכיועץ לאל-קעאדה בפקיסטאן. הרשימה מונה כעת 24 שמות, ונכללים בה, בין היתר, אוסאמה בן לאדן, סגנו, איימן אל-זוואהירי, ומזכ"ל הג'יהאד האיסלאמי, רמדאן שלח.